HÍREK

Májusi Mariathon és születésnap

A Mária Rádió Világcsaládja idén májusban ismét megrendezi Mariathonját, melynek jelmondata a 147. zsoltárból való: „Gyorsan fut az ő igéje” (Zsolt 147, 15).

A Világcsalád rádiói a különböző országokban ilyenkor egymás támogatására, és az újak elindítására gyűjtenek. A négy magyar nyelvű Mária Rádió – a tavalyi évhez hasonlóan – idén ismét összefog, és a felvidéki, illetve a délvidéki Mária Rádió megsegítésére siet.

A rendhagyó műsorsorozattal egybekötött adománygyűjtésre 2024. május 13-ától 16-ig kerül sor. Adásaink során műsorvezetőink több köztiszteletben álló személyiséget is megszólítanak, de értékes gondolatokat hallhatnak lelkiatyáinktól, önkénteseinktől és támogatóinktól is. Az élő bejelentkezések során betekintést nyerhetnek rádiónk működésébe, illetve belső életébe.

A Mária Rádió Mirjam május 12-én ünnepli 12. születésnapját. Az elmúlt évek alatt elértük, hogy a Szűzanya felvidéki rádiója napi 24 órás műsort közvetíthet magyar nyelven a rozsnyói (FM 90,5), érsekújvári (FM 94,6) és lévai (FM 100,6) frekvenciákon, valamint az interneten keresztül, illetve napi 4-4 órában hallható a komáromi (FM 88,3) és telkibányai (FM 100,6) vételkörzetekben is. Mi sem lehetne nagyobb születésnapi ajándék, mint hogy ebben a hónapban beért másfél éves küzdelmes munkánk gyümölcse, és elindulhat rádiónk rimaszombati frekvenciája is (FM 102,4).

Nagy örömet jelent számunkra, hogy Karácson Tibor atya, az erdélyi Mária Rádió műsorigazgatója elfogadta meghívásunkat, és május 12-én, vasárnap ő celebrálja ünnepi szentmisénket a komáromi Szent András-bazilikában. Az ünnepségre sok szeretettel várjuk önkénteseinket, támogatóinkat, hallgatóinkat és minden kedves érdeklődőt. Az eseményt rádiónk élőben is közvetíti. Tibor atya másnap is velünk marad, és első mariathonos napunk délelőtti óráiban élő műsorunk vendége lesz.

A négy nap alatt élő adományvonalon várjuk hívásaikat a 035 7 72 72 72-es telefonszámon. Adományaikat a következő lehetőségek egyikén juttathatják el hozzánk:

– Személyesen: rádiónk észak-komáromi székhelyén, melynek címe a Jókai utca 6., 94501 Komárno.

– Postai csekk befizetésével: minden egyes ingyenes magazinunkhoz mellékeltünk egy Mária Rádió Mirjam által kiállított postai csekket. Szükség esetén külön kérésre postázunk is néhányat.

– Banki utalással: az SK69 0900 0000 0050 2511 3346 IBAN-számlaszámra.

Kérjük, megjegyzésként tüntessék fel: MARIATHON!

Tartsanak velünk és hallgassanak bennünket születésnapunkon, május 12-én, illetve a Mariathon ideje alatt is, május 13-16. között! Minden imádságot és anyagi támogatást hálásan megköszönünk.

További hírek
Menü