STÁB

Kacz Gábor

koordinátor
A Mária Rádio Mirjam kiemelt szerepet tölt be szlovákiai magyarság életében, mivel jelenleg ez az egyetlen rádió szlovákiában, mely napi 24 órában sugároz magyar nyelvű műsort.

Tóth Szilveszter

technikus
A rózsafüzéren keresztül a Szűzanya mindig segítségemre volt az életem során. Az, hogy az informatikai és elektrotechnikai tudásomat az Ő szolgálatába állítva apostolkodhatom, az számomra különleges kegyelem.

Csepregi László

műszaki munkatárs
Amióta megismertem a Mária Rádiót, teljesen megváltozott az életem. Odaadóbban szolgálom az Urat, a Mária Rádió csapatában hivatásra leltem. A rózsafüzéren keresztül a Szűzanya megváltoztatta az életemet.

Szűcs Stefánia

szerkesztő
A rádióbeli munkámat úgy élem meg, mint az emberek, s rajtuk keresztül az ÚrIsten szolgálatát. Ezt pedig csak örömmel lehet tenni. Benne bízva hiszem, hogy a hangom sokakhoz juttatja el az Ő szavát, kiterjeszti szeretetét, és képes átadni másoknak azt a jót, amit a rádió közösségétől kapok, így kapcsolva össze mindenkit egységének kötelékében.

Berta Péter

promóciós munkatárs, szerkesztő
Berta Péter

Gál Mészáros Réka

szerkesztő
Gál Mészáros Réka Szerkesztő

Önkénteseink

A Mária Rádió önkénteseinek hűséges szolgálata által működik, ezért a működéséhez elengedhetetlen az önkéntesek önzetlen munkája. Ismerd meg jobban őket!

Menü