CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Rádiónk működéséhez elengedhetetlen az önkéntesek önzetlen munkája, ezért az alábbi szolgálatokra önkénteseket keresünk. Amennyiben valamelyik szolgálat felkeltette az érdeklődésed, azt az alsó űrlap kitöltésével jelezheted.

Imaszolgálat

,,Legfőbb kincsünk az imádság, az Istennel való beszélgetés; hiszen ez találkozás és együttlét Istennel.” – Aranyszájú Sz. János

A Mária Rádió imarádió! Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, olyan imádkozni vágyó önkénteseket keresünk, akik szívesen bekapcsolódnának a Mária Rádió 15 órakor kezdődő imablokkjába. A rózsafüzéreket otthonról is imádkozhatják, amennyiben rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve szívesen várjuk Önöket a Felvidéki Mária Rádió komáromi kápolnájába is. Erre az önkéntes imaszolgálatra jelentkezhetnek családok, baráti társaságok, illetve bármilyen csoportosulás, akik egyébként is rendszeresen imádkozzák a Rózsafüzért.

Technikus

Rádiónk működésének elengedhetetlen feltétele technikusaink munkája, akik stúdiónkban ülve, berendezéseinket felügyelve biztosítják önöknek a zavartalan rádióhallgatást. Ez úton is szeretnénk felhívni a kedves hallgatók figyelmét, hogy önkénteseket keresünk TECHNIKUSI szolgálatra.  A stúdió kezelésére természetesen betanítjuk a vállalkozó szellemű testvéreinket.

Hírszerkesztő

A Mária Rádió az evangelizáció eszköze és missziót teljesít. Mindennapi működéséhez nélkülözhetetlen az önkéntesek áldozatos munkája. Fontos, hogy regionális híreink a lehető legnagyobb mértékben napra készek legyenek. Ez úton is szeretnénk felhívni a kedves hallgatók figyelmét, hogy önkénteseket keresünk HÍRSZERKESZTŐI, TUDÓSÍTÓI pozíciókba.

Műsorosok

A műsorgyártás folyamatában segédkező önkéntes, aki kezdetben egy tapasztaltabb kolléga mellett végez egyszerűbb feladatokat. Ide tartoznak például a felolvasás, hírszerkesztés vagy a nyers hanganyagok vágása. Idővel, ha az önkéntesnek van már tapasztalata, és ezt a műsorigazgató is támogatja, műsorvezető is válhat belőle, vagy akár teljesen önálló műsorokat is készíthet, természetesen a Mária Rádió szellemiségében.

Riporter

Amennyiben érdeklődik a világ és azon belül a katolikus egyház eseményei, programjai iránt és szeret kérdezni, akkor jelentkezzen riporternek a Mária Rádióhoz! Ha nincs tapasztalata ezen a területen, örömmel vállaljuk felkészítését.

A magazinos csapat

Rádiónk havonta megjelenő magazinjának az elkészítésében, csomagolásában valamint a hallgatókhoz történő eljuttatásában segédkező önkéntes. Magazinunk kiadása egy hosszú és összetett folyamat, mely a cikkek megírásával kezdődik és a kedves olvasó kezében végződik. A cikkek megírását, a szerkesztést, a tördelést, a korrektúrát szinte teljes egészében önkéntesek végzik. Ezek távolról is végezhető feladatok. Ezt követően a nyomdából megérkezett kész magazinok borítékolását, rendszerezését és csomagolását szintén önkéntesek végzik, ebben az esetben a munkavégzés a rádió épületében történik. Végezetül a magazinok postára kerülnek. Itt lépnek be a folyamatba a „futárok”. Azokra a településekre ugyanis, ahová több magazin is érkezik és van egy hejbéli önkéntes, aki szívesen eljuttatja ezeket az adott címekre, a magazinokat egy csomagban küldjük ki ennek a „futárnak”. Ezzel a módszerrel évente több ezer eurót spórolunk meg rádiónknak. Ha cikket szeretne írni, vagy magazint csomagolni, esetleg futárszolgálatot vállalna, bátran jelentkezzen rádiónk elérhetőségein.

Takarító

A rend és tisztaság elengedhetetlen feltétele, hogy Istennek tetsző, hatékony munkát végezzünk. Ez úton is szeretnénk felhívni a kedves hallgatók figyelmét, hogy TAKARÍTÓ önkénteseket keresünk a stúdióba.

Recepciós

A Felvidéki Mária Rádió RECEPCIÓS munkatársat keres! Hogy minden nap fogadhassuk a látogatókat és a telefonhívásokat, további önkéntesek jelentkezését várjuk. Feladatai közé tartozna a vendégek fogadása, eligazítása, telefonok fogadása, információ nyújtás, imaszándékok feljegyzése. Helyszín: Komárno, Jókai utca 6. Mária Rádió.

Csatlakoznál hozzánk?

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges. Amennyiben a fenti lehetőségeken kívül más módon is szívesen segítenél nekünk, bátran jelentkezz, az űrlap kitöltésénél válaszd az „Egyéb” opciót és írd meg nekünk, milyen önkéntes szolgálatra jelentkeznél. Örömmel fogadjuk a jelentkezésed!

Amennyiben más módját választanád a jelentkezésednek, azt megteheted a következő elérhetőségek bármelyikén:

info@mariaradio.sk

+42135 7 78 94 16

Jókaiho 6, 945 01 Komárno

A mező kitöltése kötelező
Adjunk meg egy valós e-mail címet.
A mező kitöltése kötelező
Select an option
A mező kitöltése kötelező
Menü