ÖNKÉNTESEK

Apagyi László

Apagyi László

Balázs Csilla

hírszerkesztő
Balázs Csilla

Balogh Hédi

műsor-magazinszerkesztő
Balogh Hédi

Bartal Mária

magazin tördelő
Bartal Mária

Bartal Zsuzsa

Bartal Zsuzsa

Beblavá Mária

Beblavá Mária

Bencsik László

technikus
A Mária Rádiónak köszönhetően tanultam meg imádkozni, most önkéntes technikai szolgálattal adom vissza mindazt, amit lelkiekben kaptam.

Boráros Imre

Boráros Imre Kossuth-díjas szlovákiai magyar színművész

Botka Irénke

Botka Irénke

Czuczor Laura és kislánya Timi

futár
Szívből és hálából teszem a “futárkodást” Jó Istenek, és Timi kislányomnak példamutatásként. Remélve ő is a nyomdokaimba lép, hiszen szerintem nagyon fontos a szülői példa. Szeretném, hogy Timi majd gyakorló ifjúsági katolikus közösség (KIK) tagja lehessen.

Dick Róbert

„Azért a hit hallásból van, a hallás pedig Isten igéje által.” – (Rómaiakhoz 10,17) Hallgassuk tehát a Miriam rádiót, nyitott szívvel hogy erősödjünk a hitben és meghaljuk Isten szavát.

Farkas Veronika

magazinszerkesztő, műsorszerkesztő
Farkas Veronika

Farkasné Dőry Magdolna

A versek végigkísérték az életemet. Általános iskolás korom óta olvasom, mondom, közvetítem a költészet gyöngyszemeit. A versek tartottak meg akkor is amikor Isten nélkül éltem az életemet. 2012-ben Czestochowa felé zarándokolva megértettem, hogy csak egy út van, Jézus útja. Azóta Őt szolgálom és a versekkel dicsőítem.

Fekete Jolán

Fekete Jolán

Győri Andrea

Marketinges önkéntes munkám fő feladata megismertetni az önkormányzatokkal a rádió munkáját.Fontosnak találom, hogy a Felvidéki Mária Rádió betöltse küldetését, és szolgálja a szlovákiai magyarság szellemi -lelki gyarapodását.

Király Attila

imádkozó, technikus
Király Attila

Kiss Lívia

imavezető
Kiss Lívia

KN Rózsafüzértársulat

KN Rózsafüzértársulat

Kucsera Mária Valéria nővér

Kucsera Mária Valéria nővér

Liptai Márta

Liptai Márta

Csatlakozz hozzánk

A Mária Rádió önkénteseinek hűséges szolgálata által működik, ezért a működéséhez elengedhetetlen az önkéntesek önzetlen munkája. Legyél Te is a csapatunk tagja!

Menü