HÍREK

Mariathon 2022

Kedves Hallgatóink!

A felvidéki magyar nyelvű Mária Rádió, a Mirjam Rádió Mariathon néven őszi adománygyűjtést szervez. Azzal a szándékkal rendezzük meg ismét az ünnepi műsorfolyamunkat, hogy a megnövekedett rezsiköltségek mellett is képesek legyünk elősegíteni az új vételkörzetünkben a rimaszombati antennarendszer felépítését és üzemeltetését.

Az idei szeptember nemcsak a családi háztartások számára jelent felkészülést a hűvösebb napok anyagi költségeinek bebiztosítására, hanem a Szűzanya rádiójának hallgatói családja számára is. Ezért az októberi hónapban több alkalommal közvetítünk majd erre irányuló tematikus műsorokat, melyekbe bekapcsolódhatnak telefonhíváson keresztül, vagy az adományvonalon elő szóban ajánlhatják fel adományaikat. Mi pedig részletesen ismertetjük az új közép-szlovákiai régió rádió-technikai adottságait és a sugárzás beindításához szükséges műszaki feladatokat. Mivel bizalommal reméljük, hogy a növekedésünk azt jelenti, Máriával egyre szélesebb körben tudunk Szlovákiában együtt imádkozni magyar anyanyelvünkön Szent Fiához a rádió hullámain keresztül is, így október 5-én szerdán, 13-án csütörtökön, valamint 19-e szerdán és 20-án csütörtökön az összefüggő Mariathon adománygyűjtő műsorfolyam alkalmával tudnak a kedves hallgatók anyagi forrásaikkal is hozzájárulni a rádió növekvő költségek melletti biztos működéséhez.

„Amit eggyel a legkisebbek közül tesztek, Velem teszitek.” Tisztelettel köszönjük, hogy lehetőségeik szerint ilyen formában is részesei maradnak a Mária Rádió Mirjam életének!

További hírek
Menü