HÍREK

Visszatérnek az online, élő szentmise-közvetítéseink

Értesítjük a kedves hallgatóinkat, hogy a november 25-étől életbelépő teljes lezárásra, lockdown-ra reagálva a Mária Rádió Mirjam ismét megkezdi az online, élő szentmise-közvetítést.

A hét minden napján 15:00 órakor, a rádió komáromi épületének tőszomszédságában levő Szent Anna kápolnában mutatjuk be magyar nyelven a legszentebb áldozatot. A tavalyi évhez hasonlóan a szentmiséket  élő egyenes adásban közvetítjük majd: hang formájában a rádiómusorunk keretén belül a komáromi, telkibányai, rozsnyói, érsekújvári és a lévai vételkörzetek hallgatóinak számára, valamint az interneten keresztül a honlapunkról vagy telefonos alkalmazásról csatlakozó keresztény testvérek számára; videó formájában pedig újból nyomon követhetővé tesszük a közösségi oldalunkon.

A kijárási tilalom értelmében a lezárások ideje alatt sajnos önkénteseink sem látogathatják rádiónk épületét. Annak érdekében, hogy óvjuk a futáraink egészségét is, a magazinunk soron következő száma postázásra kerül majd, minden kedves hallgató saját címére.

Hálásak vagyunk az eddigi rengeteg segítségért, és a lezárások végeztével ismét szeretettel várjuk a kedves önkénteseket. Addigis maradjunk együtt az imádság oltalmazó családi kötelékében, és bízzunk Szűzanyánk gondviselő közbenjárásában!

További hírek
Menü