HÍREK

Rádiós magazin postázásának ideiglenes felfüggesztése

Kedves hallgatóink, olvasóink, önkénteseink! Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a koronavírus okozta járvány, valamint a miatta hozott intézkedések és a velük járó változások a lehető legkisebb mértékben korlátozzák rádiónk tevékenységeit, kiváltképp a műsorgyártást és a rendszeres sugárzást. Ezen felül több különböző, rendkívüli műsorral is jelentkezünk, valamint megnöveltük a napi élő szentmise – közvetítések számát is.

Sajnos azonban vannak olyan tevékenységeink, amelyeket mindenképp korlátoznunk kell. Ide tarozik a rádiónk havonta megjelenő magazinjának eljuttatása hallgatóinkhoz. Mint azt tudják, rádiónk működésének egyik pillére az önkéntesek munkája. A magazinok csomagolását, valamint az egyes csomagok eljuttatását a megfelelő címekre szintén önkéntesek végzik. Ez megközelítőleg 90 embert érint és nagy részük ráadásul a kiemelten veszélyeztetett korosztályba tartozik.

Semmilyen körülmények közt nem szeretnénk önkénteseinket olyan tevékenységre kérni, vagy akár csak bátorítani, amivel veszélybe sodorják önmaguk vagy környezetük egészségét. Ez úton is kérjük kedves futárainkat és a csomagolást végző önkénteseinket, ha csak tehetik, maradjanak otthon, ezzel is segítve az egészségügyi dolgozók munkáját. Ezen felül műsorvezető és imavezető önkénteseink sem jöhetnek most a komáromi stúdióba – minden feladatot a rádió munkatársai vállaltak magukra.

A soron következő, áprilisi magazin nem kerül sem csomagolásra, sem postázásra. A járvány veszélyének valamint az azt követő intézkedéseknek megszűnésével postázzuk az összes, addig elmaradt számot.

További hírek
Menü