HÍREK

Új adományozási lehetőség

A Mária Rádiók világszerte mindig is igyekeztek lépést tartani a technika fejlődésével, így van ez most is, nálunk is. Szeretnénk egy új és egyszerű lehetőséget biztosítani hallgatóink számára, hogy adományaikkal támogassák a Szűzanya rádióját. A szokásos támogatási formák mellett mostantól lehetőségük van QR-kód és egy okostelefon segítségével egyszerűen és gyorsan utalni a rádiónk támogatására szánt adományokat.

A honlapunkon és magazinunkban megjelenő QR kódra úgy kell tekinteni mint egy kinyomtatott és kitöltött csekk digitális változatára. Ezt a kódot, egy okostelefon használatával, melyen üzemel  a számlánkhoz tartozó bank aplikációja be lehet olvasni és megjelenik a rádió számlájára való utaláshoz szükséges összes információ, önöknek csak az utalni kívánt összeget kell megadni és jóváhagyni az utalást.

A művelet maga jóformán rövidebb mint végigolvasni ezt a néhány sort és digitális utalás  esetén megkíméli önöket a számlaszám és egyéb adatok begépelésétől. Természetesen a korábbi támogatási formák is rendelkezésre álnak majd a továbbiakban is.

Hogyan is működik ez pontosan?

  1. Szükség van egy okostelefonra.
  2. Le kell tölteni egy internetes bankolásra alkalmas applikációt. Ezek az applikációk ingyenesen letölthetők a számlát kezelő bank honlapjáról, vagy a Play Áruházból. Fontos, hogy annak a banknak az applikációját kell letölteni, ahol az ön számlája vezetve van.
  3. Megnyitjuk az alkalmazást (applikációt), kiválasztjuk a megfelelő utalási formát (QR). Az egyes bankok applikációinak kezelőfelülete eltérő, így itt nem tudjuk részletezni a pontos lépéseket, ugyanakkor használatuk és felépítésük egyszerű és logikus, bízunk abban, hogy ez nem jelent problémát.
  4. Beolvassuk a kódot. Ha eddig eljutottunk, akkor automatikusan bekapcsol a telefon kamerája. Nem kell mást tenni, csak a kamerát ráfordítani az adott QR kódra, nem mozgatni a telefont, és várni egy-két pillanatot. Ha a telefon sikeresen beolvasta ezt a kódot, ezt jelezni fogja és automatikusan továbblép az utalás részleteit tartalmazó felületre.
  5. Megjelennek az utalás részletei. Itt két dolog történhet.
  • Amennyiben nincs előre meghatározott összeg a kódba foglalva, így önnek kell megadnia az utalni kívánt összeget.
  • Amennyiben a egy előre meghatározott összegről szól az utalás, nem kell megadni az összeget.
  1. Utalás jóváhagyása. Ez az utolsó lépés, ezt követően megkezdődik a tranzakció.

 

 

MARIATHON 2022

 

Az alábbi kód beolvasásával ön egy tetszőleges összeggel támogathatja a Mária Rádio Mirjam által 2022 őszén meghirdetett  MARIATHON céljait.

További hírek
Menü