HÍREK

Őszi Mariathon

A Mária Rádió idén ősszel ismét megrendezi a Mariathon-t. A felvidéki Mária Rádió Mirjam adománygyűjtő műsorfolyamot tart, melynek során saját rádiónk szükségleteire és céljaira gyűjtünk.

A rendhagyó műsorsorozattal egybekötött adománygyűjtésre október hónap során több alkalommal – 4-én, 11-én, 19-én és 26-án – kerül sor. A négy nap során a Mária Rádió karizmáinak jegyében élő tematikus műsorok, beszélgetések, érdekes interjúk várják a kedves hallgatókat.

Bár az elmúlt időszakban a felvidéki Mária Rádió Mirjam jelentős fejlődésen ment keresztül, az infláció és a magas energiaárak nagyban megnehezítik működésünket. A beérkező adományok összegét a megnövekedett kiadásaink fedezésére szeretnénk fordítani, hogy a Szűzanya rádiója továbbra is zavartalanul teljesíthesse küldetését.

Adományozás

A Mariathon ideje alatt élő adományvonalon várjuk felajánlásaikat, melynek telefonszáma: 035/ 7 72 72 72. Egy önkéntesünk veszi fel a telefont, aki feljegyzi, milyen összeget és milyen formában szeretnének felajánlani. Ezt követően a felajánlott összeget a következő lehetőségek egyikén juttathatja el hozzánk:

– Személyesen: Rádiónk észak-komáromi székhelyén, melynek címe a Jókai utca 6., 94501 Komárno.

– Postai csekk befizetésével: Minden egyes ingyenes magazinunkhoz mellékeltünk egy Mária Rádió Mirjam által kiállított postai csekket. Szükség esetén külön kérésre postázunk is néhányat.

Banki utalással: Az SK69 0900 0000 0050 2511 3346 IBAN-számlaszámra. Ez esetben kérjük, megjegyzésként tüntessék fel: MARIATHON.

– QR kód segítségével: Ez tulajdonképpen a banki utalás egyik formája. Egy okostelefon és egy internetbakolásra alkalmas applikáció segítségével egyszerűen utalhatnak rádiónk számlájára. A telefonon megnyitják az internetbakolásra alkalmas applikációt, a készülék kamerájával beolvassák a kódot. Ezt követően már csak az utalni kívánt összeget kell megadni, a többi adat automatikusan kitöltésre kerül.

Minden egyes imát és anyagi támogatást, mellyel rádiónk fennmaradását és küldetését segítik, hálásan megköszönünk.

További hírek
Menü