HÍREK

Rendkívüli MARIATHON

Rádiónknak az idei évben komoly kihívásokkal kellett megküzdenie, ugyanakkor példátlan mértékű fejlődésre is nyílt lehetőségünk. A járvány és az ehhez kapcsolódó intézkedések okozta nehézségek ellenére sikerült további sugárzási jogot szereznünk Szlovákia területén. Szeptemberben megkezdtük sugárzásunkat az érsekújvári FM 94,6 – os frekvencián is, amely a rozsnyói FM 90,5-ös frekvenciával együtt most már a második, saját, teljesen önálló antennánk.

Most, hogy ismét korlátozták a szentmisék látogatását, újra megkezdtük az élő szentmisék közvetítését közösségi oldalunkon, a hét minden napján, 15:00-kor.

Sajnos a korlátozások nagy mértékben befolyásolják az önkéntesek tevékenységét, így ezen feladatok nagy része is a kis létszámú stábra hárul.

A jelenlegi helyzet komoly terheket ró ránk, ezért október 22 – én és 23 – án egy rendkívüli MARIATHON keretein belül szeretnénk buzdítani a kedves hallgatókat és olvasókat, hogy lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá rádiónk működéséhez és fejlődéséhez.

Ez idő alatt számos élő műsorral jelentkezünk majd, melyben megszólalnak önkénteseink, támogatóink, de alkalmazottaink és a rádió vezetői is.

Október 22 – én és 23 – án reggel 7:00 től este 21:00 várjuk hívásaikat az adományvonalunkra, amely a következő: 035/ 7 72 72 72

A Mária Rádió Mirjam fenntartása elképzelhetetlen a hallgatók összefogása nélkül és ezekben az időkben kiemelten szüksége van rádiónknak a hallgatói család támogatására. Jelenleg a Mária Rádio Mirjam az egyetlen rádió Szlovákiában, amely napi 24 órás, magyar nyelvű, önálló műsort sugároz. A további részletekért hallgassák a rádió műsorát Érsekújvárban az FM 94,6-os, Rozsnyón az FM 90,5-ös, Komáromban az FM 88,3-as, Telkibányán az FM 100,6-os, valamint interneten a  www.mariaradio.sk oldalon keresztül.

A befolyt támogatásokat a rozsnyói és érsekújvári adók működési költségeinek fedezésére fordítjuk.

Támogatási lehetőségek:

Amennyiben támogatni szeretné tevékenységünket, ezt több féle úton is megteheti:

Postai csekk – Csekket igényelhet rádiónk bármelyik elérhetőségén, valamint az ingyenes magazin mellé is kérésre csomagolunk. Kérjük a csekken tüntesse fel: „MARIATHON” („správa pre adresáta”)

Banki utalás – Adományaikat a következő számlaszámra küldhetik: SK69 0900 0000 0050 2511 3346 Mária Rádio Mirjam, občianske združenie, Jókaiho 6., 945 01 BIC: GIBASKBX, Bank megjelölése: SLOVENSKÁ SPORITEĽŇ A.S.   Kérjük az utalásnál megjegyzésként tüntesse fel: „MARIATHON”

Személyesen – A Rádió épületében: Jókaiho 6., 945 01 Komárno.

Isten fizesse meg anyagi áldozataikat!

További hírek
Menü