HÍREK

Nyílt nap

Kedves Hallgatóink,

szeretettel hívjuk Önöket a Mária Rádió Mirjam nyílt napjaira! A Jókai utca 6-os szám alatt, a felvidéki Mária Rádió székhelyén örömmel látunk minden kedves érdeklődőt, a hallgatóinkat és önkénteseinket, sőt akár azokat az Istenkereső embereket is, akik kérdéseket hordoznak magukban, de bízva a másik ember jó szándékában bátorságot vesznek Égi Édesanyánkra hagyatkozni.

Az észak-komáromi épületünkben szívesen fogadjuk Önöket ápr. 26-a szerdai napon és ápr. 29-e szombati napon, hogy megtekinthessék a Szűzanya kegyelméből 11 alakult szlovákiai magyar nyelvű imarádiónk működési helyét. A műemlékvédelem alatt álló székhelyünk helyiségei egykor Boldog Salkaházi Sára otthonát is képezték, mi pedig bemutatjuk az itt létesült stúdiónkat, a műsorok és magazinunk szerkesztőségét, valamint a rádió részeként szolgáló Szent Anna kápolnát. Továbbá egy kisebb kiállítás is várja majd a hozzánk látogatókat az idei II. Rajzpályázatunk pályaműveiből!

A Komáromi Napok keretében tehát kétszer nyitjuk meg ajatajainkat 9 és 16 óra között. A két Komárom – Észak- és Dél-Komárom – közös ünneplése számunkra is a felebaráti kapcsolatok ápolását jelenti. Találkozzunk tehát ápr. 26-a szerdai napon és ápr. 29-e szombati napon, ahol Mária indíttatására 11 éve a lélek hangja szól.

További hírek
Menü