HÍREK

Hallgatói családunkat hívjuk, hogy segítsék missziós munkánkat!

Bár október a missziók hónapja, Rádiónk az év minden hónapjában missziós munkát végez. Most novemberben kiemelten hívjuk hallgatói családunkat, hogy segítsék ezt a missziós munkát.

A rádió alapvetően egyirányú műfaj, eltekintve az interaktív műsorainktól. Mi készítünk egy műsort, ami különféle módon eljut az önök készülékébe. Sajnos nem állnak rendelkezésünkre hallgatottsági adatok, így nem tudjuk, valójában mennyien is hallgatnak bennünket. A havonta küldött ingyenes magazinunk az egyetlen, amiből következtetni tudunk, mekkora is a hallgatói családunk. Akik igénylik a magazinunkat, azon kívül, hogy információval szolgálnak számunkra, lelki olvasmányokat, valamint a rádiónk életével kapcsolatos információkat is kapnak nyomtatott formában, továbbá egyéb apró ajándékokat is.  Magazinunk a nekünk szánt adományok eljuttatásában szintén segítséget nyújt. Most arra hívjuk hallgatói családunkat, hogy minél több emberhez tudjon eljutni rádiónk ingyenes magazinja.

Ezúton szeretnénk buzdítani mindenkit, hogy próbáljon meg legalább egy „új tagot hozni családunkba.” Ha van olyan ismerőse vagy rokona, aki még nem hallgatja rádiónkat, és Ön ezt jó szívvel és őszintén tudja neki ajánlani, tegye meg. Buzdítsa őt rádiónk hallgatására és ingyenes magazinunk megrendelésére. Fontos, hogy eljusson hozzánk az új hallgató neve és címe, hogy reális képet alkothassunk a hallgatóságunkról. Természetesen a beérkezett címeket nem adjuk ki harmadik félnek. Hogy ezt megkönnyítsük, a magazinhoz csomagoltunk egy válasz-levelező lapot, melyet ha a kedves új hallgató kitölt és eljutat hozzánk, akkor bekerül az adatbázisunkba, és a következő hónaptól már neki is küldjük magazinunkat. Ezenfelül természetesen rádiónk bármely elérhetőségén jelentkezhetnek.

Bármilyen formát is választanak, kérjük, jelezzék, ki volt az, aki „meghívta családunkba”. Az önök „apró” hozzájárulása is szükséges ahhoz, hogy minél több emberhez tudjuk eljuttatni a Szűzanya hangját!

További hírek
Menü