HÍREK

Tematikus nap a Magazinról

A Mária Rádió Mirjam ehónapban is tematikus napot szervez, mégpedig a felvidéki hallgatói család rádiós magazinjának témájában. Június 28. szerdai napon rendhagyó műsorfolyammal készülünk a kedves hallgatók, egyben olvasóink és az érdeklődők számára.
Az idei 2023-as évben az utóbbi hónapok több változást is hoztak a rádió magazinjának megjelenésében. Szeretnénk mindezekről részletesebben is beszélni az élő adásainkban, hogy az olvasók megismerjék azokat a körülményeket, amelyek meghatározzák a magazin jellegét, főképp a kiadásának rendszerességét és formai kivitelezését. Továbbá szeretnénk rávilágítani, miért is bír olyan nagy jelentőséggel a Szűzanya rádiójának írott lapja, mennyi szállal fejezhetjük ki Égi Édesanyánkhoz tartozásunkat, Benne való mindennapi reménységünket, amikor rendszeres olvasóként a hallgatói családba kívánunk tartozni. Ez a
szándék egy ingyenes tagságot jelent, mely elsősorban lelki közösség, de egyebek mellett támogatja is az FM hullámhosszainkon, és az interneten hallható műsorok sugárzását, valamint kölcsönös információkat nyújt, hiszen a stúdióbeli események és tervek tájékoztatásán túl a működésünkre vonatkozóan is számos hasznos megfontolás alapjául szolgál.
Az adásunkat követve megtudhatnak néhány érdekességet, mint a magazin szerepe a világcsaládban, ill. a mi rádiónk hazai lapjának története és aktuális jelentősége. Személyes megszólalásokat is hallhatnak a szerkesztői munkálatokban résztvevőktől és a terjesztésben segítő futároktól, továbbá betekintést kaphatnak egy-egy lapszám összeállításának teendőibe, a különböző lépések időbeli igényességébe.
Természetesen buzdítjuk az Olvasóinkat, hogy használják ki a lehetőséget és írjanak nekünk, legyenek részesei az írott és online sajtófórumunk alakulásának, osszák meg velünk a személyes lelki megtapasztalásaikat vagy a szülőföldjük vallási eseményeiből származó élményeit, a véleményüket műsoraink kapcsán, az érzéseiket és kötődésüket Szűz Mária és felvidéki rádiója iránt.
Kérjük, terjesszék a rádiós magazin hírét, hívjanak meg másokat is a Szűzanya 11 éve gyarapodó hallgatói családjába, melynek egyik kifejezője az ingyenes laprendelés, és hallgassanak bennünket június 28-án, szerdán a Mária Rádió Mirjam Magazinjának bemutatására hirdetett tematikus nap alakalmával is!

További hírek
Menü