HÍREK

Imádkozó iskolák

A felvidéki magyar nyelvű Mária Rádió, a Mirjam Rádió a mai gyermek nap alkalmából meghirdeti az Imádkozó iskolák nevet viselő imafolyamát a szlovákiai magyar ifjúság keresztény hitben való megerősítése céljából, melyhez tisztelettel és szeretettel szólítja meg egy Rózsafüzér imádságra a hazai oktatási-nevelési intézmények látogatóit.

Az idei 2023-as évben szeretnénk bemutatni és megszólaltatni rádiónkban minden olyan érdeklődő alap-, közép- és főiskolás, egyetemista diákot, valamint az oktatási-nevelési folyamatában résztvevő felnőttet, aki szívesen imádkozik.

A Rózsafüzér elmondásához két lehetőséget kínálunk. Az egyik, amikor vendégül látjuk az Önök csoportját a rádió észak-komáromi székhelyén és élő egyenes adásban sugározzuk imájukat az FM hullámhosszainkon a rádióban és interneten keresztül, melyről hanganyag is készül. A másik, amikor az országban működő öt vételkörzetünk – Komárom, Érsekújvár, Léva, Rozsnyó és Szepsi – beutazása során helyszíni közvetítés alkalmával sugározzuk élő adásban az iskolaközösségük imádságát, melyről ugyancsak készül hangfelvétel.

Az alábbi mellékletben csatolva találják az Imádkozó iskolák nevet viselő imafolyamunk felhívását és a fiataloknak szánt hirdetést, valamint a csoportokat azonosító jelentkezési lapot. Az imaalkalmak megvalósulásához kérjük, hogy 2023. november 15-éig jelezzenek vissza az elérhetőségeink valamelyikén. A Rózsafüzér imádság közvetítések egyeztetés szerint már júniusban megkezdődhetnek és a két iskolai tanévet átívelően, egészen december 15-éig lesznek hallhatók az élő adásban. Kérdéseikkel bátran forduljanak hozzánk, s akár tájékoztató jelleggel is szívesen ismertetjük az egyes intézmények esetében felmerülő lehetőségeket.

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap

Hirdetés fiataloknak

Imádkozó iskolák – Felhívás

További hírek
Menü