HÍREK

Tematikus nap – december 6.

Kedves Hallgatói Család!

A Mária Rádió Mirjam december 6-án, szerdán tematikus napot tart, melynek során köszönetünket szeretnénk kifejezni mindazok számára, akik mindennapjaik során velünk tartanak, támogatnak és hallgatnak bennünket.

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy lehetőség nyílik arra, hogy Önök is beszámoljanak személyes élményeikről, tapasztalataikról. Nagy szeretettel várjuk telefonhívásaikat a reggeli Napindító, illetve a délelőtt 10.00 és a délután 13.00 órakor kezdődő élő adásaink során a 035 7 72 72 72 telefonszámon. Bátorítjuk Önöket, kapcsolódjanak be, és osszák meg velünk, Önök miért hálásak a Szűzanyának és mit köszönhetnek az Ö rádiójának.

Mint azt már rendszeres hallgatóink jól tudják, rádiónk három alappillére az imádság, önkéntes szolgálat és az adományok. Az Önök imádsága jelenti számunkra azt a biztos lelki hátteret, mely által munkánk áldásos és gyümölcsöző lesz. Ez ad erőt számunkra, hogy a Gondviselésre bízva magunkat szembe tudjunk nézni kihívásainkkal, és helytálljunk a mindennapos küzdelemben.

Köszönjük önkénteseink önzetlen munkáját, melyet a legkülönfélébb módokon végeznek stúdiónkban vagy az egyes vételkörzeteinkben. Önök teszik lehetővé a hatékony munkát stúdiónkban, a műsorok gördülékenységét és a hallgatói család tagjainak lélekben való összekapcsolását.

Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni minden egyes nagylelkű anyagi támogatásért is, melyek rádiónk zavartalan működését biztosítják.

Köszönjük!

 

További hírek
Menü